Första mötet med BCF

BCF - Borås Cykelförening

1. Downhill/slopestyle-banan i Björbobacken kommer att fortsätta byggas på under nästa helg. Det är då planerat att en grävmaskin skall komma och utföra grovarbetet och planeringen av banan. Detta betyder att vi slipper slita ut en hel del ryggar och spadar... Sweet.

2. Möten kommer att hållas på tisdagar kl. 19.00 uppe i Björbostugan varje jämn vecka. Nästa möte blir då alltså den 29:e maj.

3. Vi diskuterade även att ha så kallade "prova-på-dagar" för dem som inte har kört downhill tidigare och inte har någon egen cykel. Detta gäller då även för t.ex. freeride och BMX. Mer information och aktiviteter kring detta dyker upp lite senare.

4. MTB eller XC-cykling kommer vi att ha varje måndag kl. 18.30 med utgångspunkt från Björbostugan. Efter cyklingen (ca: 1-2 timmar) finns det även möjlighet för dem som vill att utnyttja både dusch och bastu.

5. Invigningen av skate/bmx-parken i Sandared har som sagt invigning idag. Det kommer vara fri-åkning från 16-17, invigning 17-18 och uppvisning med skatare från 18. Blir nog riktigt kul, så se till att komma dit.

Ses där!


Feeblehip "freecoaster-kungen" and Wikk - Lundby (Borås)

Kommentarer
Postat av: Wictor

Mycket fint :D

2007-05-17 @ 00:46:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback