Tuff vecka krävde ett hårt slut!

Äntligen helg!!! Efter jobbet på fredagen så har jag och tjejen bjudit hem ett annat par på lite soft kväll med sällskapsspel och grogg. Börjar efter bara ett par minuter känna mig lite lätt partysugen och ringer kolegan som jag visste skulle festa. Det visar sig att han är hemma hos chefen och dricka whiskey. Inte mycket att snacka om, båda kom över och den lugna festen som vi inlett accelererade som en isfläck kan få den mest luttrade pensionär att bryta lårbenshalsen. Stora groggar avlöstes med en uppsjö av shots. Det blev ganska snabbt dags för det första paret att lämna kaoset eftersom vi satt en hyffsad riktning mot en tidig död... 2 timmar senare och ett näst intill tömt barskåp var det dags att gå ut. Ner-till-stan-ölen kom fram och mycket riktigt kom vi ner till stan, stod i kö i ca: 30 minuter (satans lönehelg) tills vi bestämde att ta taxi hem och fortsätta festen. Jag deckade redan vid 1-tiden men fick reda på att festen slocknat runt 4 med resten av sällskapet. 

Hård fest
Kollegan efter två shotar för mycket! Citat innan blackout "bra fesssst det hääärrrruu!"


Dagen efter kändes mindre bra, bakis som få gånger tidigare och ett 80-års kalas att närvara på.

WTF!

Kan inte fatta det... från att ha varit ganska okey väder till att ha förvandlats till något som påminner om ett inlandsis-klimat. Sitter och huttrar på jobbet och det är dryga 6 minusgrader ute. Kollegan försökte göra sig lustig över att det nu bara är att dra på spikdäcken på BMXen. Suck! kändes ungefär lika roligt som att trampa i hundskit :D Men å andra sidan så har vi ju kallat honom för Gimpen nu under ett tag så I had it coming.

Äntligen helg!!

191844-2
Hans kommentar: "vad då Gimpen?!, jag fattar inte"...

Sommar och en skön street-spot

Längtar så förbannat mycket efter att få softa runt stan en skön sommardag. Att kunna cykla igen utan att behöva se ut som en eskimå för att inte frysa. Tacka vet jag en skön och varm sommarkväll cyklandes med polarna på någon skön street-spot. Skönt att det bara är några månader kvar tills värmen börjar komma.... Vinter i all ära, men seriöst, vad är detta för vinter. 6 månader höst... Burrrr...

Yo BMXers!

Första inlägget i denna superblogg!


Haro

fet air, old-school is the shit...