Möte med IFK-Borås

Igår så hade vi möte med huvudföreningen och gick igenom bl.a. att det inte var långt kvar tills vi får igång liften i Björbobacken. Vi diskuterade även kring att det fanns ett företag som ville gå in och sponsra oss för att lyfta oss som förening. Byggandet på Borås Bike-park har legat nere lite under de senaste 2 veckorna, men vi kommer försöka att bygga på och förbättra allt eftersom vi hinner med.

Något som vi beslutade under mötet med styrelsen igår var att vi kommer att dra igång en försäljning av Borås-häftet. Detta är ett rabatthäfte där massor av butiker och restauranger här i Borås finns med. Häftena kommer jag att få skickade till mig i vecka 39 och jag har fixat så att vi är de första i Borås som kommer få dem. Alla pengar som blir över från detta kommer att läggas på att förbättra Björbobacken och göra den ännu bättre.

Feta prylar, check them out!!!

Surfade runt lite på lunchrasten och hittade en skön site med många roliga och coola cykel och cykelprylar. Blev ruggigt sugen på att meka ihop en riktigt fet cruiser med grymmare fälgar och mer bling än någon av snubbarna i de senaste rap-videos någonsin varit med om... De har dessutom en hel del annat smått och gott som kanske faller någon i smaken. So mutha-fucka pleeaze, check these shit out.... hell yeah!!!


BMX fälgBMX Rims
144 ekrars 20" fälg känns kanske lite overkill, men va sjutton, varför inte... Skall det vara "bling bling" så skall det... Bilderna är snodda från www.coolimports.se.